Stront aan de knikker

Ze had twee opties, blijven zitten of gebruik maken van de faciliteiten die geboden werden ook al had ze daar een gruwelijke hekel aan. Nerveus schoof ze heen en weer. Tot thuis zou ze dit niet kunnen ophouden, tenslotte moest ze ook nog met de bus, als die al op tijd reed. Met een zucht stond ze op en met samengeknepen billen liep ze in de richting die de pijlen aangaven. Een coupxc3xa9, twee, drie. Haar hoofd naar beneden zodat ze al die blikken niet hoefde te zien. Iedereen wist natuurlijk waar ze heen ging. Mijn geluk,dacht ze cynisch er stond iemand voor de gesloten deur. xe2x80x9cVolges mij is xe2x80x98ie stukxe2x80x9d sprak de man met een zwaar Amsterdams accent. xe2x80x9cIk sta hier al een kwartier en dxe2x80x99r komt niemand uitxe2x80x9d.xe2x80x9dHeeft u al eens geklopt?xe2x80x9d Haar gezicht sprak boekdelen xe2x80x9c Als je hoge nood hebt mot je misschien de andere kant eens oplopenxe2x80x9d stelde de man voor xe2x80x9cdxe2x80x99r zal er toch vast nog wel een zijn?xe2x80x9d

Ze maakte rechtsomkeert, coupxc3xa9 een twee drie en door naar de volgende, de druk werd steeds heviger en ze voelde de ogen van iedereen in haar nek. Ze bereikte haar doel, drukte de klink naar beneden, stapte in de kleine ruimte en ritste haar broek open. Terwijl ze de dunne poep langs haar billen voelde stromen strekte ze haar arm uit op de deur op slot te doen en viel haar oog op het briefje aan de deur.

Toilet buiten gebruik, spoeling doet het niet

Advertentie

12 gedachten over “Stront aan de knikker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s