Twitterlingo

Ihearttwitter Menigeen kent mijn voorliefde voor Twitter. Dat ik niet de enige twitfanaat ben moge duidelijk zijn. Er zijn personen  die al meer dan 10.000 tweets op hun naam hebben staan (nee nee, ik noem geen namen, twivacy en zo) Marloes Veldhuizen is begonnen met het inventariseren van specifieke Twitterwoorden. Ze heeft inmiddels een redelijke collectie, waaronder bijvoorbeeld Twitterrhea en Twachos. Ga eens langs en zoek de betekenis eens op. Goed voor een halfuur twittervermaak

Advertentie

10 gedachten over “Twitterlingo

  1. @Trui, zie het als een webpagina waar jij op elk moment van de dag kunt invullen wat je op dit moment aan het doen bent, waar je heengaat en of wat je eet. De personen die jij toelaat op die pagina kunnen dat dus lezen maar ook antwoord geven. Microbloggen heet dat en het concept is echt heel simpel.

  2. @Marloes, waarom zou je xc3xbcberhaupt willen dat iedereen van minuut tot minuut kan volgen wat je doet? Dan zou je net zo goed aan Big Brother o.i.d. mee kunnen doen. Dan heb je ook geen centje privacy.

  3. @trui, nu trek je het in het extreme. Er ontstaan ook hele mooie discussies op twitter. Je ontmoet mensen die je anders nooit tegengekomen was en er worden nieuwe initiatieven geboren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s