Eigen schuld

Een xc3 twee keer per dag open ik mijn mail. Terwijl mijn inbox zich vult voel ik me al schuldig. Hoort een ziek iemand dit wel te doen? Het aantal ongelezen logs in mijn feed reader staat op een recordgetal. Vluchtig struin ik het rijtje af om hier en daar toch even iets verder te lezen dan de eerste twee regels. Weer slaat het schuldgevoel toe. Ik heb echt de fut niet om alles te lezen, sorry. Liggend op de bank hoor ik de man druk in de weer in de keuken. Dat is mijn taak, hopla, nog een schep schuldgevoel op de torenhoge stapel. Ondertussen schuif ik het moment om mijn leidinggevende te laten weten dat ik er morgen echt nog niet ben voor me uit.

Terwijl ik me voortdurend druk maak over wat ze wel niet van mij zullen denken kan ik toch niet beter worden?
Eigen schuld, dikke bult

Advertentie

24 gedachten over “Eigen schuld

 1. vrouwen en ziek zijn… wat dat betreft konden we soms maar beter wat meer op mannen lijken…
  sterkte, beterschap enneh… laat ik je niet zien op keklog voor je weer beter bent !

  zo.
  ; )

 2. En dan zeggen ze dat mannen altijd zo zielig doen als ze ziek zijn. Dit is ook al de derde “geef me wat sympathie want ik ben zielig”log. Nu geloof ik natuurlijk niet een vrouw meer die roept dat ze zo’n bikkel is die maar door blijft gaan als ze ziek is.

  (P.S. Beterschap hoor 🙂 )

 3. Schuldgevoel is een virus waar de meeste vrouwen teveel en de meeste mannen te weinig aan lijden. Gewoon ziek blijven en het ze allemaal laten uitzoeken. Dat is het beste.

 4. De man was trouwens wel leuk en had bovendien nog gelijk ook. Al waar je aan lijdt, niet aan ontwenningsverschijnselen. Toch van harte beterschap, Marloes.

 5. Niks ‘snel’ beter worden, ga maar eens lekker goed uitzieken en er staat nergens dat je MOET inloggen of geen afstandsbediening moet gaan ‘uitbroeden’. Maak de man maar wijs dat jullie er op die manier binnenkort een heel stel hebben 😉
  Groetjes van the other side of the world…

 6. Aloha, Wat ben je toch zielig… Ik leef helemaal met je mee, want ik hang ook al dagen thuis… m’n hersenschudding staat het nog niet toe om aan het werk te gaan. En dit is ook een illegaal computerbezoek van me. Schuld, schuld, schuld… Beterschap in ieder geval!

 7. ik zag je net op keklog en dxc3xb9s… ben je weer beter ? ; ) hihi

  ik hoop ’t !

  (en ja, mooie boodschap hxc3xa8 dat ‘if i had another chance tonight’ =)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s