Feest!

Maxine20birthday

Kom binnen, ga zitten en neem een stukje taart.
Nee, nee geen kaarsjes tellen. Het zijn er te veel

Advertentie

38 gedachten over “Feest!

 1. Mag ik je dan als eerste van harte proficiat en nog heel veel jaren in een goede gezondheid wensen? Maak er vooral een mooie dag van, waarop de zon nog terecht volop schijnt. En wees gerust. Oud worden doet in de verste verte geen pijn, durf ik als ervaringsdeskundige met stelligheid te beweren.

 2. Ik ben het met Rob Hamilton eens, ouder worden doet geen pijn. Je hoeft er helemaal niets voor te doen, het gaat vanzelf. Van harte gefeliciteerd en ik wens je een mooie dag toe.

 3. Al word je 100 (wat er dik in zit), dan houd je, hier boven of hier beneden, een mooie plek in mijn hart, want jij was de allereerste die mijn logboek las. En aanbeval.
  Dierbare Marloes, van harte proficiat!

 4. Lieve Ma Loes, van harte met je jaardag, moge er nog vele komen.

  Heb je zin om taart en koffie te doen irl in het weekend voor of na de 1e van de 11e ? Dan is het voor mij een nieuwe levensfase 🙂

  Klaar met 10 jaar 29 zijn………..

 5. wat krijgen we nou?…ik stond daar een half uur aan je desk en je laat niet eens iets doorschemeren?…nou, met terugwerkende kracht dan maar: van harte marloesje, je bent de beste receptioniste van nederland en ook nog een tof wijf( excusez le mot…)…daag,j.

 6. dames en heren, heel hartelijk bedankt voor alle gelukwensen. Morgen gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. Gelukkig maar…
  @pianoman, jij krijgt donderdag een extra traktatie..:)

 7. Gefeliciteerd,Marloes!
  Inplaats van te denken, alweer een jaar ouder, kun je ook denken, gelukkig wxc3xa9xc3xa9r een jaar ouder!! Maar dat is hoe ik er nu over denk!
  Groetjes!

 8. Hmmmmmmmmmm ik ben weer eens veel te laat, sorry was even niet zo actief op de log. Maar meis ven Harte uiteraard beter laat dan nooit toch? Doe man de groeten en tot logs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s