10 gedachten over “Heel Holland?

  1. Zeg..raddraaier…zo kan xc3xade wel weer hoor. Het mag dan misschien een ietsje mierenneukerig zijn, maar wij wonen nog steeds in Nederland met z’n allen en dat wil ik graag zo houden. Holland is voor Duitsers

  2. @ Marloes:
    Niks mierenneukerigs. Want als ik het woord “Holland” uitgesproken hoor worden door zo’n echte H-ol-l-a-n-d-e-r, dan krijg ik spontaan natte voeten en moet ik meteen ontzettend boeren. Daar hoef ik helemaal niet bij te horen. Als dat de Nederlandse identiteit moet zijn, dan toch maar liever geen…

  3. Ik weet niet wat ik er van denken moet. Er zijn wel erg veel van die “help mensen de winter door” shows.

    Voor mijn zuid- Limburgse familie waren mijn ouders, die naar Hilversum verhuisd waren echte Hollanders. Ik zou me er niet druk overmaken Marloes.

  4. In het buitenland zijn wij of we het willen of niet Hollanders. Zelfs vlak over de grens bij onze zuiderburen. In Nederland hou ik het toch graag bij Nederland en Nederlanders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s