Kappen nou!

Dames en heren, ik moet u nu toch echt heel dringend gaan vragen om te stoppen. Er kan namelijk echt niets meer bij. Het zit voller dan bomvol, het loopt gewoon over. Ik weet het, u heeft nu eenmaal heel veel bekenden die allemaal enorm goed geschreven, interessante weblogs onderhouden, maar ik wil het echt niet meer weten. Dusxe2x80xa6zou u zo goed willen zijn om reacties van mensen die ik nog niet ken of linken naar sites die ik nog niet gezien heb, te verwijderen zodat ik niet meer in verleiding kom?

Mijn Google reader kan het nog wel aan, maar ik niet meer!

Advertentie

10 gedachten over “Kappen nou!

  1. Een probleem dat mij akelig bekend in de oren klinkt. Ik heb een lijstje dat ooit begon met een stuk of 12 logs. Steeds weer moest ik verder opsplitsen om nog enig overzicht te houden. Waarbij ik nog lange tijd heb geprobeerd om elke dag naast de logs in de “dagelijks” map een afgebakend stuk van het alfabet te lezen. Inmiddels groeit die dagelijks lezen map me echter ook alweer boven het hoofd (om over de rest maar helemaal te zwijgen) en redt ik het geregeld niet om ze inderdaad allemaal op xc3xa9xc3xa9n dag te lezen. Ik vrees dus dat ik binnenkort ook de snoeischaar er duchtig in zal moeten zetten. Nadeel is dat je heel erg uit moet kijken niet alleen logs over te houden met volledig gelijkgestemden.

  2. @trui, niets als je tijd genoeg hebt. Maar daar ontbreekt het mij gewoon altijd aan.
    @Frans, dan is de google reader wel een uitkomst, want je ziet met een oogopslag wie er een nieuwe log geschreven hebben. Scheelt een hoop tijd.

  3. @Marloes: niet zo heel veel vrees ik, vrijwel alle logs in mijn dagelijkse lijst zijn van mensen die toch dagelijks loggen of waar discussies nog wel eens een tijdje door willen lopen en ik die wel wil blijven volgen.

  4. Bekend probleem. Zelfs met feeds kom ik af en toe gewoon om in logs die ik wel zou willen lezen maar waar ik gewoon geen tijd voor heb. Ben hier ook al een tijdje niet geweest, geloof ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s