Meet & Greet IV

Groepblog_2Wat kan ik nog zeggen over een geweldige dag dat al niet allang door Frans beschreven of door Anna-Maria en Marina al op twitter is gezet? De eerste die ik op Utrecht Centraal ontmoette was Roerganger. Precies zoals ik me hem had voorgesteld inclusief stoppelbaard. Hij ging pinnen en kwam terug met Frans, wat je allemaal niet uit automaten halen kunt tegenwoordig. De rest van het gezelschap zou meteen naar het restaurant komen. Sara arriveerde als eerste, ietwat zenuwachtig maar, zoals dat nu eenmaal gaat met Limburgers, al heel snel kwam de bevlogenheid door de schuchterheid heen en sprak ze met net zoveel passie over peuter, kleuter, bloggen en twitteren als ze schrijft. Plien, volgde. Instant herkenbaarheid. De levensvreugde die ze uitstraalt, onmiskenbaar en aanstekelijk. Zoals het van oorsprong Zuidelijke types betaamt waren Anna-Maria en Marina ietwat aan de late kant, Marina moest zelfs het restaurant ingetwittert worden. Mack diende als hekkensluiter, zonder zijn vuurrode auto (je zult hem maar kwijtraken in zoxe2x80x99n grote stad), maar met hele albums vol fotoxe2x80x99s van Hans.

Wijn, hete ballen en een middag vol enthousiaste verhalen over bloggen, herkenbaarheid, wie leest wie en Twitter. Roerganger krijgen we niet mee in ons enthousiasme voor micro bloggen daarvoor in de plaats wist hij ons wel naar Casa di David te loodsen waar nog meer getwittert, gegeten, gedronken gepraat en gelachen werd.

Wat mij betreft gaan we dit soort ontmoetingen vaker regelen. Het is zo geweldig om al die mensen  achter hun blog ook daadwerkelijk mee te mogen maken, daar kan zelfs geen twitter tegenop.

 

Advertentie

18 gedachten over “Meet & Greet IV

 1. ow is dit Mack? waarschijnlijk zo in het meubilair opgegaan dat hij niet opgevallen is.
  lekker stukkie Loes, precies zoals je praat, was ook een geruststellende meevaller! ;)))))
  en trouwens alle dames zijn van een zuidelijke inslag iig van beneden de rivieren!
  En zeker voor herhaling vatbaar, als Mack dan ook nog van gedaante wisselt…

 2. Ik ben automatisch vrolijk, maar dat betekent nog niet dat ik uit de muur te trekken ben hoor.Het was leuk weer eens wat andere loggers te ontmoeten en de reis, zelfs met de extra vertraging door een stuk busreis in de route, zeker waard.

 3. Dat ziet er uit als een oergezellige dag. Maar ja wat wil je ook. Uterech!!! En daarna ook nog eens op de Gracht eten.
  Leuk hoor. Ik had graag eens om het hoekje willen kijken bij jullie.

  Maar twitter. Dat moest ik even opzoeken wat dat was. Nog nooit van gehoord.

 4. *pruil*
  Had me enigszins voorgenomen ook te komen maar had al nix gezegd… mijn moeder hoorde plotseling dat ze maandag geopereerd zou worden dus heb ik besloten er een familieweekend van te maken. Volgende X ben ik er graag bij (heb echt iets gemist!)…!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s