Kronkels

Dit blogje ligt al een paar dagen in de wacht maar vandaag ga ik jullie laten weten dat er een schrijverscollectief is bij webstreepjelog. Daar doen ze erg leuke dingen. Zoals het uitschrijven van een kronkelwedstrijd. Een kronkel schrijven in de stijl van Carmiggelt. Oei! Moeilijk! Plien zou Plien niet zijn als ze mij niet zover wist te krijgen. Alle inzendingen zijn binnen en elke dag wordt er een geplaatst. Aan jullie (de lezers) om te raden wie welke kronkel geschreven heeft. U mag zelfs ongezouten kritiek leveren. Waar vindt je dat nog tegenwoordig? Nou dan! Lezen dus!

Advertentie

3 gedachten over “Kronkels

  1. Ik zal kijken, lezen en ongezouten kritiek geven. Nee hoor, ik kijk en lees wel, maar meedoen… Ik hou er niet van om op andermans weblog te schrijven, behalve bij de reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s