Meet & Greet II

Zoals ik al eerder aangaf, na gisteravond tot in de late uurtjes landurig en verhit in discussie te zijn geweest met Roerganger en Plien heb ik besloten om nogmaals een oproep te doen aan al mijn (en hun)lezers om (onder het motto, hoe meer zielen etc) deel te nemen aan de Meet & Greet op zaterdag 29 september a.s. te Utrecht.

Het plan is om rond 14 uur te verzamelen in de hal van Utrecht CS (meeting point onder het grote bord) waarna we door de heer Roerganger verder op sleeptouw genomen zullen worden.
Informeel en gezellig zijn de sleutelwoorden die bij me opkomen. Kennismaken met de persoon achter de blog het doel. Wat let je?

Advertentie

37 gedachten over “Meet & Greet II

 1. Veel plezier bij de Meet en Greet. Met een rolstoel is het altijd net iets meer gedoe dan met de benenwagen. Ik zal dus schitteren door afwezigheid, maar hoop wel een leuk verslagje te lezen.

 2. Veel plezier bij de Meet en Greet. Met een rolstoel is het altijd net iets meer gedoe dan met de benenwagen. Ik zal dus schitteren door afwezigheid, maar hoop wel een leuk verslagje te lezen.

 3. Tja, ik stel me altijd wat terughoudend op bij dit soort evenementen.
  Virtueel en individueel kan ik de webloggers wel kiezen om mee te willen maken, maar zo’n grote groep kan de kwaliteit van de ontmoeting ontkrachten.
  Ik vermoed dat ik er niet bij zal zijn dus.
  Wens jullie echter wel veel plezier..! πŸ™‚

 4. Ik had de datum al in mijn agenda gereserveerd. in principe kom ik, alleen even zien hoe ik uitkom met vervoer terug (de trein heen zal geen probleem zijn, maar terug is in het weekeinde wat lastiger als ik nog, en liefst een beetje vlot, terug wil komen

 5. @Frans, je kunt het zo laat (of vroeg) maken als je zelf wil. Er zijn er wel meer met andere afspraken later op de dag.

  Zeker van de partij zijn: Anna-Maria, Marina, Plien, Roerganger, Frans en ondergetekende.
  @Aad, geen massa bijeenkomst dus denk er nog eens over na.

  Sara je bent van harte welkom

 6. leuk ! ga binnenkort eerst eens xc3xa9xc3xa9n medelogster ontmoeten, rustig an beginnen hxc3xa8 ; ) maar wens jullie allen superveel plezier en neem aan dat we het verslag, incl. foto’s hier tegemoet mogen zien ?!!

 7. Ondertussen even naar het vervoersplan gekeken. De NS wordt weer bedankt, die hebben namelijk besloten om tussen meppel en zwolle bussen in te zetten zodat ik naar Utrecht net zo lang of langer onderweg ben als naar Den Haag. Laatste redelijke verbinding terug is 20:20, daarna krijg ik ook nog sightseeing toer tussen Heerenveen en Drachten en duurt de reis 3 tot 3 en een half uur, bovendien reis ik als ze toch al aan het rommelen zijn liever niet met de allerlaatste verbinding.

  Maar ik kom wel!

 8. Wat een leuk idee!! Ik kan er wel niet bijzijn, ik kan jullie wel allemaal een heel leuke dag wensen!!

  Foto’s zijn natuurlijk voor de achterblijvers geen enkel probleem πŸ˜‰

 9. Ik ben er…ik laat m’n reputatie ???? thuis en neem mijn kinderen mee…ik stel voor om in de stad Utrecht af te spreken ( inplaats van onder een bordje bij het CS). Ben niet zo bekend. Is de winkel van sinkel wat? Bestaat deze nog?

 10. @Marloes: voorzover ik weet niet, maar ik ken lang niet van allen de woonplaats, dus als er toch iemand is die uit de buurt van Drachten komt mag die best nog even een gil geven (mijn mailadres is evt op mijn log te vinden).

  Zou het overigens niet handig zijn iedereen die zich heeft aangemeld even een mobiel nummer te mailen dat gebeld kan worden mocht er iets mis gaan met b.v. de treinverbinding of er toch op het laatste moment nog iets tussenkomen?

 11. @Anna-Maria: die ken ik dan weer niet en zelfs met een adres erbij zou ik die met mijn gebrekkige stratenkennis in Utrecht niet zo makkelijk vinden denk ik. CS weet iedereen dacht ik wel te vinden. Bovendien lijkt lokatie op het laatste moment nog veranderen mij niet ideaal: kijkt iedereen nog hier voor vertrek?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s