Kids Nation

Na een langdurige en verhitte discussie met Roer en Plien gisteravond op MSN zou ik vandaag als eerste een log plaatsen over de Meet & Greet op zaterdag 29 september. Dat zal even moeten wachten, want wat ik nu gevonden heb laat zelfs mij zoeken naar woorden.

Reality shows hebben we al in diverse varianten langs zien komen. Big Brother, wie heeft het niet gezien? De Pfafs, De Bauers, De Tokkies en nog wat andere zichzelf heel belangrijk vindende BNNxe2x80x99 ers en buitenlanders zijn al uitgebreid door iedereen bekeken. Als laatste hadden we De Gouden Kooi. Een staaltje misselijk makende tv waarvan ik met mijn hand op mijn hart zeggen kan dat ik er, behalve de fragmenten die me hier en daar door mijn strot werden geduwd in reclame tijd, geen minuut naar gekeken heb. Ik heb me er verder ook geen seconde druk om gemaakt. Nee, zelfs geen log over geschreven.

Mocht er echter in medialand iemand op het idee komen om een variant van deze show in Nederland te gaan maken, dan ga ik voor het eerst in mijn leven daadwerkelijk de barricaden op om te protesteren, En niet zo klein beetje ook.

Kijk en huil mee

Advertentie

11 gedachten over “Kids Nation

  1. Ik had er al iets van gezien op televisie en ik heb daarnet de akelige filmpjes bekeken. Je hebt volkomen gelijk: dit deugt inderdaad van geen kant. Maar ja, de kick moet steeds groter blijkbaar. Die programmamakers deinzen helemaal nergens meer voor terug en de kijkcijfers spreken voor zich! 😦

  2. Van Big Brother heb ik weleens stukjes gezien, maar de rest is mij totaal nobekend. Al begrijp ik uit Kids Natios wel, dat het een heel harde confrontatie kan worden. Hoe zou je dat tegen willen en kunnen houden, Loes?

  3. Hebben jullie dan ook de rest van de filmpjes gekeken of laten jullie je ook zo makkelijk leiden door de media?? Als je mischien verder zou kijken zou je ook kunnen zien wat de kinderen doen om problemen op te lossen of de banden die ze krijgen met elkaar.

    Het is zo te zeggen niet alleen maar katte pis!! Het heeft ook zo zijn goede kanten.

    Maar zoals ik zei: dan moet je ook bereidt zijn oms eerst afl. te gaan kijken en dan pas te oordelen.

    Want zoals jullie dacht ik er eerst ook over en dat is nu wel veranderd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s