U vraagt, ik draai

Alweer is er 50 keer gestemd. Deze keer is Nancy Sinatra als favoriet naar voren gekomen. Vandaag heb ik toevallig de verzameling xe2x80x9840 Jaar Top 40-1965-1966xe2x80x99 gedownload. Ook al was ik toen pas 11, ik ken nog steeds alle teksten uit mijn hoofd. Het viel om de drommel dus niet mee om hier een nieuwe selectie uit samen te stellen. Ze zijn allemaal even goed als u het mij vraagt. Deze keer is de keuze dus ook ruimer dan gewoonlijk. Het aantal te bereiken stemmen is daarom ook verhoogt naar 100. Dames en heren, stemt u maarxe2x80xa6

Advertentie

6 gedachten over “U vraagt, ik draai

  1. Waarom doet de poll het niet zoals ik gewend ben?: na aanklikken van mij keuze ververst hij de pagina wel maar krijg ik gewoon het keuzelijstje weer in plaats van de tussenstand? (in Firefox en IE allebei hetzelfde, pagina verlaten en opnieuw openen veranderd er ook niets aan)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s