Kronkels

Voor de derde keer ontdoe ik het document van al het geschrevene en vraag ik me af waarom ik me telkens weer laat verleiden tot het schrijven van stukjes die duidelijk te hoog gegrepen zijn. Mijn wow bijdragen kan ik nog net behappen. Kleine brokstukken. Overzichtelijk geproportioneerd met een maximum van 250 woorden. Een mini opstel zonder al te veel diepgang, maar wel met emotie. De passie waarmee ik leef probeer ik over te zetten op papier. Soms neemt de fantasie het over van de werkelijkheid maar toch blijft de kern altijd dicht bij wie ik ben en waar het mij om gaat. Laat ik mij meeslepen door het moment, vliegen mijn vingers over de toetsen en gaat het schrijven loggen bijna als vanzelf, maar neem ik mij voor in opdracht te gaan schrijven dan blijft word leeg en groeit mijn frustratie met de minuut.

Kronkels in mijn hersenen?

Advertentie

9 gedachten over “Kronkels

 1. misschien wil je het te graag ? of wil je het te goed ? ik weet het niet, zelf vind ik het superleuk ook, ‘opdrachtjes’ zoals je wow elke keer… maar ik verwacht van mezelf geen literaire hoogstandjes hoor, dus typ ik vrolijk verder… ; )

 2. Ach het hoeven toch ook geen Carmiggelt-achtige bijdrages te worden. Hij verdient er zijn brood mee! Ik vind onze broedsels (weliswaar van mindere schrijfkwaliteit haha) net zo leuk en eigenlijk leuker. Want vaak liggen die dichter bij mezelf!

  Liefs

 3. hoho dames, als jullie de opdracht goed lezen is het de vraag om in de huid van een ander te kruipen.
  Kijken of iemands stijl als een heuse meester kan vervalsen! Dus geen lookalikes, de wow is compleet iets anders.
  Het blijft een kwestie van boeiend vinden.
  Ik vind alles leuk om te doen! Niets hoeft alles mag, zakmaarzegge!

  Lukt het niet Loes? hulp nodig? een redigant of intrigant je mag kiezen! ;)))))(heel vet!)

 4. Een kwestie van gewoon door blijven gaan Marloes, net zolang tot de drempel die er op xc3xa9xc3xa9n op andere manier txc3xb3ch ligt, gexc3xabffend is. daarna zal het allemaal wat makkelijker gaan.
  Zet em op, het komt allemaal goed..!

 5. Misschien moet je je dan meer richten op het plezier dat je er zelf aan beleeft, in plaats van op de verwachtingen die je denkt dat anderen van je hebben?

  (oef moeilijke zin)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s