Verloren voorwerpen

61312 xe2x80x9cGod wat is dat kind emotioneel de laatste tijd.xe2x80x9d Weer hangt ze snikkend aan de telefoon. Ze is het mobieltje kwijt. Niet haar mobieltje, dat was namelijk stuk, maar het mobieltje van haar vader. Ze heeft hem in vriendjes huis nog gebruikt, dat weet ze zeker. Waarschijnlijk is ze hem dus onderweg naar het concert kwijtgeraakt, of misschien toch in de trein? Het enige wat ik op dit moment kan doen is het nummer van de klantenservice voor haar zoeken zodat ze hem kan laten blokkeren. "" Bel morgen ook even met gevonden voorwerpen van de NS en de gemeente" stel ik voor. Je weet namelijk maar nooit. Tenslotte zijn er echt nog wel eerlijke mensen te vinden in Nederland.

Mocht u in de trein van Nijmegen naar Oss of in Oss dus ergens een Nokia 6131 tegenkomen zijn, maak haar dan weer het gelukkigste kind van Nederland en lever hem in a.u.b. Haar vader zal u ook dankbaar zijn, hij is namelijk nu al zijn contacten kwijt.

Advertentie

6 gedachten over “Verloren voorwerpen

  1. he ja bah, maar ik heb er een hard hoofd in, simkaart eruit, nieuwe erin en hoppeta!
    Welkom kind van Loes in de wereld van de oneerlijke mens!
    *geeft haar een troostaaitje*

  2. He wat vervelend vooral dat je al je contakten kwijt bent, maar zo zie je weer als er iets is komen ze het eerste naar jou toe dus je was bang dat dochterlief nu helemaal los was, no way en dat blijft zo hoor haar eerste liefdesverdriet enz enz je zult altijd erin delen dont worry
    PS ik hoop dat inmiddels een eerlijke vinder zich heeft gemeld??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s