U vraagt, ik draai

Aangezien het lijkt of we steeds sneller aan de 50 stemmen komen verdenk ik enkele vaste bezoekers van manipulatie. Laat ik het niet bespeuren! Hier spelen we volgens de regels van het spel en met open vizier. Mocht ik de deugnieten weten te achterhalen dan zal ik ze voor straf een hele maand lang elke dag Heintje, Heino en Joling (Gerard bedoel ik dan en dan nog het liefst in gezelschap van die andere relnicht en die bolle Amsterdammer) voorschotelen. U bent dus gewaarschuwd!

Deze maand met stip bovenaan, wederom Otis. Kan bijna niet anders natuurlijk, alhoewel Aretha, Percy en Stevie ook een goede kans maakten. Op naar de volgende ronde.

U kunt weer stemmen.

Advertentie

9 gedachten over “U vraagt, ik draai

  1. De keuze wordt steeds moeilijker!!! Ik heb (nog)niet vals gespeeld maar door Aretha, Nancy en Nina moet ik mezelf nu toch wel heel stevig gaan toespreken. Of kies ik toch voor Chicken Shack, want die is ook gaaf! Mogen ze niet gewoon allemaal? Ah? Toe nou?

  2. @Marleen, aan het eind van jaar zal ik een verzoeklijst plaatsen. Soort van kerstcadeautje zeg maar. Probleem is dat mijn opslagmogelijkheid niet onbeperkt is. Zo moet ik oudere bestanden na verloop van tijd ook weer weghalen om plek te maken voor nieuwere..:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s