Feest!

DwarvesDames en heren, samen met u vier vandaag het heugelijke feit dat ik vanaf nu voor eens en voor altijd verlost ben van maandelijkse bloedingen. Mijn premenopauze is officieel over! Joepie! Vandaag mag ik mij voegen bij de grote groep vrouwen in de overgang. De daarbij behorende opvliegers, wisselend humeur, prikkelbaarheid,moeheid, gejaagdheid, pijnlijke gewrichten,(die allemaal al aanwezig waren in de voorgaande periode) als ook botontkalking, droge schede, droge huid,blaasproblemen, hart en vaatziektes, haarproblemen en gewichtstoename krijg ik er gratis en voor niks bij… Om dit feest extra luister bij te zetten vraag ik u dan ook om luidkeels het door mij gecomponeerde lied mee te zingen. De melodie voor de coupletten is xe2x80x9cLang zal ze levenxe2x80x9d en voor het refrein xe2x80x9cZe leve droog hoogxe2x80x9d

Veel zal ze zweten,veel zal ze zweten,
veel zal ze zweten in de overgang,
in de overgang in de oooovergang

Ze heeft het warm, ze heeft het warm,
ze heeft het warm ze heeft het warm,
zo warm, zo warm ze heeft het waaaaaarm!

Veel zal ze eten, veel zal ze eten,
veel zal ze eten in de overgang
in de overgang, in de ooooovergang

Ze heeft het warm, ze heeft het warm,
ze heeft het warm ze heeft het warm,
zo warm, zo warm ze heeft het waaaaaarm!

Veel zal ze breken, veel zal ze breken,
veel zal ze breken in de overgang
in de overgang in de ooooovergang.

Ze heeft het warm, ze heeft het warm,
ze heeft het warm ze heeft het warm,
zo warm, zo warm ze heeft het waaaaaarm!

HIEPERDEPIEP HOERA!

Advertentie

23 gedachten over “Feest!

 1. Jij maakt er een feestje van en gelijk heb je. Hoe zwaarder eraan getild wordt, hoe zwaarder het voelt. Ik zit in hetzelfde schuitje als jij en ik moet zeggen dat ik er niet echt onder lijdt. Alleen al het feit dat je niet meer maandelijks ongesteld wordt vind ik al een feestje waard. De rest gaat wel weer over.

 2. hahahahaa….ik kan er niets aan doen, maar ik moest zo lachen om dit logje!!!!Hihi….en vooral dat liedje!Ik weet alleen niet zo goed wat ik nu moet doen, feliciteren of…….????
  Ach, grijns er maar om!
  Groetjes!

 3. Heerlijke herkenming met opvliegers en nachtelijk zweten, met opstandige en zoekende pubers. Hoezo laat moederschap?
  Ik geniet van je berichten, ga zo door.

  Willy Versteeg

 4. Nou Loes ik heb luidkeels gezongen voor je, vond de tekst wel erg leuk bedacht hahahaha Ik wens je sterkte in de strijd, ik hoop dat het mij als mijn moeder vergaat die heeft nergens last van gehad bleef ineens weg.

 5. Ik gun je het feest, maar is dat met een handomdraai afgelopen? Ik hoor wel eens anders. Maar je snapt het wel, ik ben geen ervaringsdeskundige, hoogstens een belangstellende kenner van wat afstand.

 6. hihi Loesje,
  (op de maat van zij leve hoog)
  ‘k zweet met je mee, zweet met je mee.
  Alsof ik nooit iets anders dee
  Ja mee,
  Ja mee
  ‘k zweet met je meeheehee, zweet met je mee.

 7. Ocherm! Nou ja, met opgeheven hoofd voorwaarts dan maar. Zorg dat je een waaiertje in je tas hebt. Of zo’n miniventilatortje aan een koord om je nek.
  En De Man mag ook heus weleens met een krant in jouw richting wapperen…

 8. Ach, brengt een beetje leven in de brouwerij, ik kom thuis, eerste wat ik doe ( al heeft ze het smoorheet of niet ) is de kachel hogerzetten. Nee ik ben geen sadist , maar 15 Graden is me echt te koud, 21 , vind ik mooi , maar offer me vaak op met een trui op de bank, of film kijkend op de hometrainer, moet het wel een beetje behaagelijk hebben, je snapt het, een open haard komt er – niet wat mij betreft – niet in.

 9. lig dubbel…ben pas 45 geworden en al zeker 4 jaar in dit geklooi…was blij dat ik na al vanaf mn 9de jaar niet meer elke mnd die pijnlijke vieze ellende hoefde mee te maken…maar dat ranzige gezweet…bah…
  Wie weet dat ik (en mn partner)er n andere kijk op krijgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s