Feeds

Feed_icon_96–_1Eigenlijk is het heel simpel. Als ik maar in een oogopslag kan zien wat, wie, hoe en waar ben ik best genegen nieuwe dingen uit te proberen. Mis ik een van die onderdelen dan geef ik mijn portie aan fikkie. Duidelijk toch? Zo ging dat ook heel lang met feeds. Het hele concept ging straal aan mij voorbij. Aangezien ik mijn linkenlijst regelmatig bijwerkte had ik al dat gedoe ook niet nodig. Totdat ik, jawelxe2x80xa6u voelt hem vast al aankomen, Google reader ontdekte via een van mijn Twitter contacten. In een oogopslag zie ik nu wie er nieuwe logs toegevoegd hebben. De rest kan ik lekker links laten liggen.
Nu alleen nog uitvogelen hoe ik zo’n feed aan mijn eigen log toevoeg.

Advertentie

17 gedachten over “Feeds

  1. Ik hou je al een hele tijd via Bloglines in de gaten. Inderdaad reuze handig die feeds. Toch zijn er bloggers die slechts de eerste paar regels van hun stukjes via hun feeds beschikbaar stellen, omdat ze bang zijn dat hun weblog anders niet meer wordt bezocht.

  2. Toaske heeft gelijk: netvibes is reuze handig; een aanrader! Ik zou het voor geen geld willen missen; evenmin trouwens als Google Readers en feeds. En dan ben ik nog maar een kruk op de computer.

  3. Dat ga ik ook eens uitvogelen. Nu ga ik dagelijks een lijst af, als ik een lijst heb waar nieuwe posts op worden aangegeven, dan kan ik een groter lijstje nemen!

    😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s