Weekeinde

Het feest, het onderonsje met twee zussen, de wandeling van Katwijk naar Noordwijk en terug of de droom? Het was een weekeinde vol aangename verassingen en bijzondere momenten. Ik laat het allemaal maar even bezinken. Anders krijgt u weer zoxe2x80x99n onsamenhangend geval voor ogen waar u niet blij, en ik niet leeg van wordt. Het moet er tenslotte ook voor  zorgen dat ik mijn emoties kwijtraak. Dat alles netjes en geordend vastligt voor de volgende generatie. Die hebben geen boodschap aan de chaos in mijn hoofd.

U moet dus gewoon even geduld hebben.

Advertentie

6 gedachten over “Weekeinde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s