Alptraum

Vandaag heb ik mijn eerste uurtjes bij Oostpool er weer opzitten. Net als bij Introdans komt ook daar het seizoen langzaam op gang. Veel medewerkers zijn nog niet aanwezigen er is nog weinig informatie over het nieuwe seizoen voorhanden. Het hele programma staat wel al online en reserveren is ook al mogelijk. Een voorstelling die ik nog eens extra onder de aandacht brengen wil is Alptraum. Met deze komedie voor jong en oud sloten we het vorig seizoen af. Voor wie hem nog niet gezien heeft,vanaf woensdag 12 december terug in Huis Oostpool. Breng vooral uw kinderen mee en mis hem niet!

Advertentie

Een gedachte over “Alptraum

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s