Lowlands

Buttonlowlands_1Lowlands via de tv volgen als je er zelf niet bij kunt zijn is zooooo 2006. Tegenwoordig hebben we mash paginaxe2x80x99s waarop niet alleen Life beelden te zien zijn, maar ook de buienradar en Twitterberichten van Lowlands bezoekers en thuisblijvers. Uit en thuis samengebracht op een internetpagina.

Kijk en geniet!

Advertentie

5 gedachten over “Lowlands

  1. Goh Marloes, jij bent toch typisch xc3xa9cht een meid van deze tijd hoor. Moderne praat. Ik zit er zowaar met m’n mash van te twitteren.
    Ga zo door, Marloes..! ;P

  2. Ja, maar ik wil Lowlands niet volgen, ik wilde er gewoon bij zijn. Ik heb even zitten kijken voor de buis en die maar heel snel weer uitgezet, daar ben ik niet niet masochistisch genoeg voor. Ach, volgend jaar dan zal ik voor elke camera die ik vinden kan naar je zwaaien!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s