Genieten

Het was zulk geweldig mooi weer vanavond dat ik na de afwas besloot om nog even de fiets te pakken en een rondje door de buurt en Meinerswijk te maken. Ik steek mijn liefde voor Limburg niet onder stoelen of banken maar ik prijs me ook elke dag gelukkig dat ik temidden van zoveel prachtigs wonen mag.

Advertentie

13 gedachten over “Genieten

  1. Het is overal mooi, zolang je er maar oog voor hebt. The home is where the heart is…een troost die me uiteindelijk overal heeft laten wennen, mijn hang naar oude woonplaatsen is een verankerde liefde waar ik er meerdere van mag hebben.

  2. Liefde voor je geboortegrond zal je altijd houden, maar ook ik heb veel plezier in Gelderland gewoond en gewerkt. Vooral de Achterhoek kan mij bekoren, vanwege het prachtige landschap, de ruimte en de mensen, met Arnhem is ook niks mis.

  3. Mooie foto’s!
    Je kan overal iets moois ontdekken, maar je moet er wel oog voor hebben en niet klakkeloos eraan voorbij lopen.Ik zou graag ergens anders wonen (buitenland ) maar ik denk dat ik Nederland met al z’n bekoringen snel zou missen!
    Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s