Ere wie ere toekomt

Ik vind het aantal logjes al respectabel, maar volgens mij moeten het aantal reacties erop veel en veel indrukwekkender zijn. Laat dat getal eens vallenxe2x80xa6was zijn reactie op dit logje.

Onderzoek leverde een stand van 15293 op maar, dames en heren, daar mag ik u voor bedanken. Afgelopen week, aan het begin van de nieuwe werkweek, had ik rustig de tijd om weer eens al die logs op mijn favorieten lijst te bezoeken. Wat mij opviel was dat er weer een aantal het font aan het toetsenbord gehangen hadden, een enkeling had de zaak helemaal gedelete en de rest hield zich vanwege de zomer elders op. En toch en toch en toch. Al lezende begonnen bij mij de ideexc3xabn ook weer te borrelen. Steeds meer potentixc3xable logjes doken op in mijn hoofd. Het moge duidelijk zijn, mijn inspiratie haal ik bij mijn lezers vandaan.

Ere wie ere toekomt.

Advertentie

11 gedachten over “Ere wie ere toekomt

  1. Ik ben vooral onder de indruk van al die websites/blogs of hoe ze ook heten die jij zelf bijhoudt. Nooit geweten eigenlijk. En wat moet ik eigenlijk doen om ook in jouw ‘Eigenstart’ te komen?

  2. @Toaske, ik ben echt niet overal even actief hoor, sommige zijn zelfs op sterven na dood…:(
    Om op mijn lijst terechtte komen hoef je niets te doen, na verloop van tijd vinden al mijn lezers zichzelf daar weer terug. Ik moet nodig weer eens updaten overigens

  3. Je bent te nederig, Marloes, veel te nederig. Want krijg het maar ‘ns voor elkaar om op elk logje 9 tot 10 reacties te krijgen. Mij lukt het in ieder geval in de verste verte niet. wat is toch dat geheim van deze smidse, vraag ik me dan af.

  4. Op de meest vlammende betogen tegen politiek Den Haag en de meest welgemeende beschouwingen op theaterstukken hoor ik nooit iets. Schrijf ik een keer over mijn weggewerkte overgewicht dan draait de commentbox overuren. Ik vraag me wel eens af voor wie ik . . . Ach, laat ook maar 🙂

  5. @Rob, dat is echt niet bij elk logje zo. Ik heb ook genoeg stukjes met nul komma nul reacties. Maar ik stel je compliment echt heel erg op prijs.

    @Jan, voor je trouwe bezoekers, daar doe je het voor.

  6. @Renxc3xa9, dat zijn logs die niet bij webstreepjelog zitten. Er werd een tijdje nogal smalend gedaan over webstreepje, maar ondertussen kunnen wij ons met de besten meten denk ik zo..:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s