The morning after..

Als u xe2x80x9cEind goed , al goedxe2x80x9d dacht na het lezen van het vorige bericht, dan moet u hier maar eens naar kijken. Vanochtend bleken pa en ma opnieuw de kuierlatten genomen te hebben. Dit keer met achterlaten van niet een, maar twee jonkies. Zouden ze er gewoon van af willen?

PS Beeldkwaliteit is niet optimaal, maar ik heb gewoon niets beters in huis dan mijn C-350

Advertentie

8 gedachten over “The morning after..

  1. Welke sukkel blokeert dan ook die brug? Maar de dieren kennende komen ze op een gegeven moment weer bij elkaar hoor! Mits ze niet een autoweg of zo over hoefen? Maar dat lijkt meer op een park toch? Als ze het zat worden gaan ze aan wal en lopen om.

  2. Welke sukkel blokeert dan ook die brug? Maar de dieren kennende komen ze op een gegeven moment weer bij elkaar hoor! Mits ze niet een autoweg of zo over hoefen? Maar dat lijkt meer op een park toch? Als ze het zat worden gaan ze aan wal en lopen om.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s