U vraagt, ik draai

Voor ik er erg in had zijn we de 50 alweer gepasseerd bij de poll. Santana heeft met 34,5% (staat gelijk aan 19 stemmen) de rest ver achter zich gelaten. Hoogste tijd dus voor een nieuw keuzemenu. Deze keer een verzameling uit de Motown stal. Soulmuziek is voor mij nog steeds het mooiste wat er bestaat. Ik leerde er  op dansen en aan bijna elk nummer kleeft wel een bepaalde herinnering. Ik ben benieuwd welke song deze keer de meeste stemmen krijgt.

Voor alle Santana fans, maar vooral voor Hanneke die onlangs haar 50ste verjaardag vierde in dat verre Nieuw Zeeland. Samba Pa Ti

Advertentie

4 gedachten over “U vraagt, ik draai

  1. Ik hoorde zaterdagavond de soulshow en zei gexc3xabrgerd tegen mijn broer: “Is die Ferry Maat nou nog bezig met z’n soulshow? Wie luistert daar anno 2007 in hemelsnaam nog naar?”

    Nu weet ik het.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s