Summer wine

Ze ligt languit op de bank in mijn oude joggingbroek en een t shirt dat ooit een bepaalde kleur moet hebben gehad maar welke is niet echt helder meer. Zappend langs diverse kanalen wordt duidelijk welke muziek ze op dit ogenblik prefereert. Als ik een bekend geluid hoor kijk ik even mee. Blijkbaar is deze versie uitgekomen terwijl ik in Italixc3xab zat. Probleemloos zing ik de tekst mee. Verbazingwekkend eigenlijk na al die jaren. Net als veel andere covers van oude hits geef ik de voorkeur aan het origineel, maar die heeft dan ook niet zoxe2x80x99n hip filmpje.

Advertentie

14 gedachten over “Summer wine

  1. ben ook meer van het origineel, met de meeste nummers ook, maar heel af en toe voegt een cover toch wel wat toe, vind ik… in dit geval dus het clipje ; )

  2. Yep… doe Jackles ook het origineel maar! Gosh volgens mij heb ik deze clip van de week weggezapt voordat men aan zingen toe kwam omdat die mevrouw me moet aanstond… :S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s