22 gedachten over “.Arrivederci

  1. Heel erreg leuk! Om te beginnen het clipje. Dan jijzelf. Dan een maf rood jongetje. Dan slijterijmeisje. Tja, dat O11 moet je dan maar eens uitleggen als je terug bent. Heel erg fijne vakantie, Marloes!

  2. Waauw! Ik werd al vrolijk van het muziekje, dat sfeertje, dat clipje, hahaha, maar dan! Dan begint het pas! Het gezicht en zelfs de stem, de mimiek, de lach achter een log mogen ervaren is bijzonder leuk. En dan zelfs nog een gastspreker, de mogelijkheden van operator11 zijn enorm. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Leuk lief geheel. Maarre, ik dwaal af. Heb een heerlijke vakantie, geniet, laad je energie weer op en tot snel! 🙂 🙂 🙂

  3. Hee wat leuuk, leg het maar eens uit als je terug komt van vakantie.
    Die zon kwam aan, was een dikke straal maar is bij het zien van de regen hier weer terug gevlucht naar Bella Italia!
    Gelijk heeft xc3xade.Geniet er maar van.
    Verhaal van web-log leg ik nog wel uit…….. toedels!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s