Gratis verzekerd

VerzekerenZe zijn een charme offensief gestart bij mijn (de) bank. Kregen wij in eerste instantie enkele weken geleden voor het eerst een persoonlijk bericht van onze xe2x80x98preferred bankerxe2x80x99 (zoek dat maar eens op) nu hebben wij zelfs een tijdelijke reisverzekering afgesloten voor zegge en schrijven nul komma nul euro. Alleen omdat wij Klant zijn met een hoofdletter K en alle verzekeringen bij onze (de) bank blijken te hebben afgesloten. Kijk, bij zoxe2x80x99n bank willen wij zuinige Nederlanders wel blijven zitten.

PS En nu gaan we niet lopen zeuren over het feit dat we blijkbaar al geruime tijd veel te veel betaalden voor onze hypotheek hxc3xa8?

Advertentie

2 gedachten over “Gratis verzekerd

 1. Prachtig, hoe zo’n bank zich weet te verkopen.

  Ze zijn zo uitgekookt om je declaratie te weigeren omdat je buiten de deur was, als je op reis iets kwijt raakt of er gebeurt iets anders. Vervolgens smeren ze je een vakantieverzekering aan, tegen het risico van de verzekerden oplichtende verzekeraars zoals zijzelf!

  Op deze gratis verzekering heb ik niks tegen, maar het is toch op meer manieren een sigaar uit eigen doos.

  Mijn eigen bank prees ik altijd aan als de meest klantvriendelijke. Ik ben nu teleurgesteld in ze, omdat ik twee keer achter elkaar ben gebeld door een verkoopster, die me een heel goede avond wenste en of het soms klopte dat ik klant ben van de Rabobank.

  Ja mevrouw dat klopt, is er iets?

  Weet u, dat wij Wettelijk Verplicht zijn u een Verzekeringsadviesgesprek aan te bieden?

  Nee dat weet ik niet, ik vind het ook moeilijk te geloven.

  Meneer, niets aan het handje hoor, maar schikt het u dinsdag?

  Schikt me helemaal niet, want ik wil geen Verzekeringsadviesgesprek, als ik advies wil bel ik u zelf wel, goedenavond.

  Meneer, dan moet ik u helaas wel erop wijzen, dat wij u schriftelijk zullen doen toekomen, zoals wij Wettelijk zijn Verplicht, een brief waarin wij u bevestigen, dat u Geen Belangstelling hebt.

  Doet u maar, mevrouw, doe dat maar vooral.

 2. Ze weten dat soort dingen altijd mooi te verpakken. Zo had ik van de week een aantal enthousiaste medewerkers van Casema voor de deur staan met een onweerstaanbaar aanbod. Ach, hun enthousiasme zorgde voor een grijns op mijn gezicht en dat is af en toe ook een boel waard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s