Telefoon!

Vol trots laat hij zijn nieuwste aanwinst zienxe2x80x9d Wat betaal je daar nu weer voor?xe2x80x9d Is mijn eerste vraag. Onze kinderen en dan met name de jongens vinden niets belangrijker dan met de nieuwste mobieltjes rond te lopen. Het ene abonnement is nauwelijks verlopen en hupla, weer een nieuw toestel met nog meer belminuten. Daar komt nu onbeperkt internetten, een routeplanner, blue tooth en fotoxe2x80x99s die beter zijn dan die van mijn Olympus C-350 bij. Ik kan niet eens onthouden wat voor mogelijkheden dat ding heeft, laat staan dat ik er mee om zou kunnen gaan.

Leuk bijkomend voordeel, ik mag de afdankertjes (meestal) voor nop overnemen. Voor ik die dan goed en wel onder controle heb ligt de volgende alweer klaar. Zo blijf ik steeds achter de ontwikkelingen aanrennen, maar ben ik ondertussen wel vreselijk hip bereikbaar.

Advertentie

8 gedachten over “Telefoon!

  1. Ik probeer het nog een poosje uit te stellen tot ze(10) naar de middelbare school gaat. Dan ga ik ook met hippe afdankertjes lopen. Die ik zelf betaald heb waarschijnlijk.

  2. Oh…erg! Ik voel me ook altijd zo achterlopen! Ik heb een simpel mobieltje met camera en dat is eigenlijk voor mij wel genoeg!Het gaat toch om het bellen…..zei de ouderwetse! Gnagna…..dus niet, blijkbaar!
    groetjes!

  3. Ik heb een doodsimple Nokia3210 en die doet precies wat ik er van verwacht: ik kan er mee bellen en gebeld worden (en hij kan uit zodat ik niet gebeld wordt op momenten dat ik daar geen zin in heb)

  4. Ik had een paar jaar terug ook zo’n hippe. Nu ben ik eigenlijk aan vernieuwing toe en dienk ik: wat doe ik er eigenlijk allemaal mee? Bellen en gebeld worden en that’s it. Dus ach…ik hou ‘m nog maar even…

  5. Toen ik laatst een nieuwe telefoon wilde, kreeg ik bijna ruzie in de winkel. Ik wilde een telefoon, verder niets. Geen camera, geen bluetooth, geen wap, geen internet. Gewoon een telefoon. Zonder abbonnement ook nog.Gewoon pre-paid. De beste man begreep er niets van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s