Operator 11

ZomaargastenGisteravond heb ik voor het eerst actief deelgenomen aan een uitzending van Zomaargasten op Operator 11. In deze uitzending gingen we op zoek naar de ultieme popsong. Iedereen mocht zijn eigen ultieme song laten horen en als dat mogelijk was uitleggen waarom juist deze song van onschatbare waarde voor je is geweest. Het bekijken meer dan waard dus en dan niet alleen omdat ik mijn gezicht heb laten zien.

PS Voor de Zomaargasten Marathon, check Meisje van de Slijterij

Advertentie

4 gedachten over “Operator 11

 1. Hoi Marloes,

  Moeilijk hoor, de ultieme popsong. Ik zou hem niet kunnen bedenken. Waarschijnlijk omdat ik van zo veel stijlen houd.

  Leuk om het programma te bekijken. Om jouw gezicht te zien, maar ook dat van Marco Raaphorst die ik eens ontmoet heb tijdens een de expositie van “Samen Meer” bij Artots in den Bosch waar de gedichtenbundel van Danixc3xablle Gloudemans gepresenteerd werd.
  Ze hadden een van haar gedichten prachtig op muziek gezet.

  Groet,
  Annemiek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s