Mallemolen

Om van de keuken naar de woonkamer te komen heeft hij overal steunpunten nodig. Zomaar, uit het niets lijkt hij ineens zijn balans kwijt te zijn en moet hij door wild met zijn armen te zwaaien proberen overeind te blijven. Juist nu wordt hij van het kastje naar de muur gestuurd. De medische mallemolen heeft hem in de tang. De orthopeed sluit het dossier, kan niets meer voor hem doen. De neuroloog stuurt hem naar de vaatchirurg en vice versa. De vervangende huisarts verhoogt de medicatie en maakt hem nog banger dan hij al is. Vandaag heeft hij een afspraak met een cardioloog omdat men denkt dat de pomp die het vervoer naar het hart toe moet regelen af en toe een hapering vertoont. Hij wordt er moedeloos van en ik houd mijn hart vast.

Advertentie

8 gedachten over “Mallemolen

  1. Dat klinkt ernstig, hoop dat er gauw meer duidelijkheid komt en iemand eens zijn verantwoordelijkheid neemt en niet alles op een ander afschuift, het is niet menselijk meer zoals een hoop artsen naar hun patienten kijken.

  2. Het vervelende van een hartonderzoek is, dat het een momentopname is. Je gaat er heen in de hoop, dat er niks gevonden wordt, maar als ze niks vinden, dan vraag je jezelf af wat het wel kan zijn. In ieder geval heel veel sterkte en wijsheid.

  3. Jullie vakantie komt in elk geval geen dag te laat. Neem het er maar goed van en maak de hoofden helemaal leeg. Geef je over aan het dolce far niente. Daar kan je alleen maar van opknappen. Nu alvast een goeie reis gewenst en nog beter terug.

  4. De cardioloog van mijn Man zei altijd; je hebt garantie tot aan deze deur!( van de behandelkamer ) Het zijn inderd. momentopname’s.Ik hoop, dat ze toch blijven zoeken waar het vandaan komt.Maar soms weten ze het ook echt niet!
    Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s