Marina

Alhoewel ik een groot gedeelte van mijn vaste bezoekers (nog) nooit gezien en of gesproken heb, voel ik toch een grote verbondenheid met de meeste.

Vandaag viert Marina een hele speciale verjaardag die niet alleen om een feest vraagt, maar zeer zeker ook om een serenade. Ik heb gezocht naar het meest toepasselijke lied voor deze gelegenheid. Gaat u nog wel even bij Marina langs om te feliciteren? Ik mag dat straks in levende lijve gaan doen en daar kijk ik nu al reikhalzend naar uit.

Ik laat het woord verder over aan Rocco.

Advertentie

2 gedachten over “Marina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s