Getikt

De man is boos en dat is mijn schuld. Ik heb namelijk hobbyxe2x80x99s en een handicap. Mijn hobbyxe2x80x99s zijn teveel om op te noemen. Mijn handicap is er maar een, verslavingsgevoelig. Tot nu toe bleef dat beperkt tot roken, snoepen en drinken en mijn pc. Roken en drinken heb ik zelf al een einde aan gemaakt, snoepen is iets moeilijker en de pc verslaving neemt met het verschijnen van Operator 11 alleen nog maar toe. Gisteravond heb ik het wel erg bont gemaakt. Van 8 tot na 11 uur heeft hij de woonkamer en de afstandsbediening voor zich alleen gehad. De pc verhuizen naar de woonkamer vindt hij geen optie en ik verdom het om de hele avond onderuitgezakt op de bank naar sport en of oude oorlogsdocumentaires te kijken . Dus, staan wij in dit huis op voet van onze eigen kleine oorlog. Het is mijn schuld, duidelijk mijn schuld. Ik heb in het verleden namelijk de man altijd de dienst uit laten maken. Langzaam maar zeker is er een kentering gekomen in mijn volgzaamheid. Loesje komt in opstand. Revolutie!

De man zal opkijken als ik straks met mijn spiksplinternieuwe (2ehandse) laptop plaats ga nemen aan de eetkamertafel. Hij gaat me nog eens smeken om naar boven te verkassen omdat hij gek wordt van het geluid van mijn supersnel typende vingers.

Moet ik wel eerst zoxe2x80x99n ding voor een prikje ergens op de kop zien te tikken

Advertentie

17 gedachten over “Getikt

 1. ik wil niet stoken hoor: maar als hij nou boven tv gaat kijken, dan kan jij beneden computeren. Kom op: jullie kunnen toch gewoon samen in de kamer tv kijken en computeren. Desnoods met een koptelefoon op (beiden 😉 )

 2. @ Tineke, ik zit boven , hij beneden en hij wil mij ook beneden hebben (zonder pc)..:(

  @Neus, de man heeft niets met PC’s in het algemeen en internet in het bijzonder. Gaat niet lukken dus…

 3. ja Marloes, dat had ik wel begrepen, maar jij mag toch ook in de kamer zitten mxc3xa9t pc? De kamer is toch van jullie beiden?

 4. toch handig, zo’n man die niks met internetten heeft, die leest dit dus ook niet… ik zou zo’n logje niet kunnen plaatsen, alhoewel er wel ooit sprake van was ; )

  [jij wint de kleine oorlog, hoor, trust me ! ; )]

 5. Koop toch een nieuwe. Elke tweedehands is namelijk te duur. Strijd zul je sowieso moeten voeren of je nou een tweedehands koopt of een nieuwe, dus doe jezelf niet te kort.

 6. De TV de deur uit en een PC waarop hij verplicht moet leren TVkijken 😉

  (Ja ik heb makkelijk praten, mijn man is gewoon OOK PCverslaafd ;-))

 7. Ik heb je uitzending gezien op Operator 11! Geluidstest: vlag & wimpel. Operator lijkt iets te hebben en hee groot te worden, maar ik weet nog niet wat en waarom. Help!

 8. Precies. Dat wilde ik toch ook even zeggen. De tijd van de lijfeigenen is toch echt wel voorbij. Daar moet jouw man kennelijk nog aan wennen, hoewel dat een tijd zal duren gezien zijn gevorderde leeftijd. Dan gaat het veranderen namelijk niet zo erg rap meer, maar schik je nooit meer in je lot.

 9. Een compromie bijv de ene avond beneden bij de tv de andere avond boven achter de computer? Tja lastig als je niet dezelfde interesses hebt, maar dan heb je elkaar wel weer veel te vertellen toch?
  Maar na zoveel jaren zullen jullie dit appeltje wel schillen dat weet ik wel zeker, succes ermee en laat fff weten hoe het is opgelost is misschien een goede tip voor de lotgenoten?

 10. Computer en internet zijn inderdaad verslavend. Probleem, of juist niet, is dat er zoveel interresants te vinden is. Daar kan de TV in de huiskamer niet aan tippen. Maar toegegeven sociaal is het niet om uren alleen achter de PC te zitten.

 11. @Renxc3xa9, ik heb soms helemaal niet het gevoel dat ik hier al uren zit. Er valt zoveel te zien en te leren. Op dit moment lijkt internet weer in een stroomversnellijng te zitten en als je aan de kant blijft zitten loop je erg veel moois mis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s