Negatief

Maxinedisgust2Tussen het wandelen met de hond en de verdere huishoudelijke taken, neem ik eerst plaats voor de PC. Mail. Mega veel mail binnenhalen en tussen de bedrijven door nog een en ander aan muziek downloaden. Chris Isaaks, Forever Blue had ik nog niet op mijn harde schijf. De man is met de auto naar de garage en de jongens zijn voorlopig nog niet wakker. Laat ik dan ook meteen maar een stukje schrijven zodat ik die druk ook kwijt ben. Wat heb ik nog niet gehad deze week? De buurvrouw die ik van de grond opraapte en die haar been op twee plekken gebroken leek te hebben? Neexe2x80xa6Mijn aanvaring met de assistente van de huisarts die, nadat hij net een maand op vakantie is geweest, alleen maar spoedgevallen behandelen wil? Nee. De wandeling van zojuist die buiten een vermoeide hond ook een paar kletsnatte voeten opleverde? Nee

Vandaag wordt het dus niets, aangezien buf vindt dat ik vaak te negatief ben zullen jullie even moeten wachten op een positieve ervaring voor ik me weer meld.Lastig hoor, voor een vrouw in de overgang.

Advertentie

6 gedachten over “Negatief

  1. dat meen je niet! Als je de dalen niet ziet kun je ook niet genieten van de pieken. En overgang betekent, voor mij althans, overgaan naar meer wijsheid en rijpheid. Zie het positief!!! Wat je allemaal al achter je hebt liggen moet een jonger iemand nog maar zien te bereiken!

  2. Ah Plien, mooi gesproken, maar helaas ligt de weg er naartoe vol met obstakels en zijn de dalen soms zo diep dat ik erin lijk te verdwalen.

    @ Mir, roep het niet te hard

  3. dat is zo Loes, ik ken het, van jouw leeftijd zijnde! Ik ben door diepe dalen verdwaald. Het is de innerlijke kracht die overwint. Jij komt over als een sterke vrouw met stevige wandelschoenen, dat komt wel goed dacht ik zo!

  4. Maar zou iemand zonder overgang niet ook evengoed gek worden van zulke ervaringen? Natuurlijk, je hebt nu een extra last op je nek maar dit zijn toch geen vrolijkstemmende pretjes?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s