Van de regen in de drup

Best een beetje vreemd om in je vakantie toch nog een dag te moeten werken. Aangezien de angst om me te verslapen groter was dan mijn vermoeidheid schoot ik om half zes al overeind. Te vroeg, veel en veel te vroeg zelfs. Een blik naar buiten en ik plof weer terug in bed. Troosteloos grijs. Toch ontkom ik er niet aan, ik moet er echt uit vandaag. Stilte op straat onderweg naar de bus, alleen het drup drup drup van de regen is hoorbaar. Een kleine groep schuilt onder de overkapping van het bushokje. Gezichten op onweer. Steeds weer lees ik dezelfde tekst op de ruit voor mij.. Het experiment met gratis openbaar vervoer voor 65+ in de regio Arnhem Nijmegen zal alleen in de regio Nijmegen worden uitgevoerd.

Arme Arnhemse oudjes, Kloteweer en dan moet je nog betalen ook. Hier gaat zelfs de zon nog niet voor niets op

Advertentie

2 gedachten over “Van de regen in de drup

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s