Stapelgedicht

Bij hem kwam ik onlangs een nieuwe rage tegen, Stapelgedichten. Ga bij hem ook eens naar de vorige pagina’s om al eerder verschenen exemplaren te lezen. Er zitten echte juweeltjes bij. Lees hier hoe het werkt. Inmiddels heb ik hem al van twee exemplaren voorzien maar er zit nog meer in mijn boekenkast, nog veel en veel meer. Het is overigens duidelijk te zien dat ik mijn boeken meer dan eens lees. Nicci French is een vrij recente aankoop, ook duidelijk.

Stapel5_5

The fires of spring,

the first deadly sin.

Something happened

beneath the skin

Advertentie

8 gedachten over “Stapelgedicht

  1. Wat een leuk idee. Ik zag al meer stapels op log verschijnen, maar zag de dichtvorm nog niet! Kijken of het stapeltjes op mijn nachtkastje misschien al kant en klaar is. 🙂

    Ik ga snuffelen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s