Gezocht!

Introdans zoekt amateur dansers (16-22 jaar) voor

internationaal uitwisselingsproject Andersse(i)n

In het seizoen 2007/2008 werkt Introdans samen met enkele Duitse cultuurinstellingen aan een grote theaterproductie. Onder de titel Andersse(i)n begeleiden professionele kunstenaars in diverse disciplines (o.a. dans, theater, literair, beeldhouwkunst en digitale media) amateurs bij het maken van een dans-, theater- of beeldende productie. Deze kunstproducties worden in januari 2008 gezamenlijk opgevoerd tijdens xc3xa9xc3xa9n grote theatervoorstelling.

Voor dit project is Introdans op zoek naar enthousiaste amateur dansers tussen de 16 en 22 jaar die open staan voor uitwisseling van ervaringen met Duitse jongeren en die als dansers mee willen dansen in een speciale Introdans-productie.

Doel van het project

Het doel van Andersse(i)n is om Duitse en Nederlandse jongeren, onder begeleiding van professionele kunstenaars, samen te laten werken aan het maken van een kunstproductie en om ervaringen uit te wisselen met buitenlandse jongeren. Het project zal dan ook starten met een inspiratieweekend in Weeze (Duitsland) en het wordt afgesloten met een voorstellingsweekend in Ottersum (Nederland).

Data en tijden

De start van het project vindt plaats gedurende het weekend van 25 en 26 augustus in de Royal Officers Club van vliegveld Weeze. Tijdens dit openingskamp komen alle 120 deelnemers bij elkaar en nemen deel aan diverse inspiratieworkshop naar keuze. Deze workshops worden verzorgd door kunstenaars in uiteenlopende kunstdisciplines.

Aanmelden

Wil jij graag deelnemen aan dit internationale uitwisselingsproject en meedansen in de dansproductie van Introdans? Meld je dan voor 13 augustus aan via educatie@introdans.nl. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar, dus reageer snel. (Danservaring is niet persxc3xa9 noodzakelijk, een voorliefde voor kunst en theater wel.)

Deelname aan Andersse(i)n kost xe2x82xac 110,- per persoon. Dit bedrag is inclusief de inspiratieworkshops in Weeze, het ontbijt, lunch en diner tijdens de weekenden in Weeze en Ottersum en de danslessen in de studioxe2x80x99s van Introdans.

Het vervoer naar de locaties komt voor eigen rekening evenals een tent, matras en slaapzak voor de overnachtingen in Weeze en Ottersum.

Voor vragen over Andersse(i)n kun je contact opnemen met Julixc3xabtte Hofman via educatie@introdans.nl (In verband met de bedrijfssluiting van Introdans niet per telefoon bereikbaar.)

Advertentie

3 gedachten over “Gezocht!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s