Bizar

Op weg naar huis kwam ik langs een kantoor met op de ruiten diverse aanplakbiljetten. Ze gaven aan dat er een condoleance register voor de majoor geopend was. Pijltjes wezen naar de draaideur om de hoek. Het deed een beetje amateuristisch aan. Alsof iemand nog net op het laatste moment besloten had dat het misschien een goed idee zou zijn, zoxe2x80x99n register

Een vreemde plek ook, zoxe2x80x99n anoniem gebouw aan de verkeerde kant van het station waar eigenlijk niemand naar kijkt, laat staan naar binnen gaat. Geen mens te zien maar in de hal stond schuin opgesteld een tafel waarop een boek lag. Bloemen zag ik ook in het voorbijgaan. De draaideuren stonden net zo stil als al die andere keren dat ik hier voorbij gelopen was. Een bizarre gewaarwording.

Advertentie

2 gedachten over “Bizar

  1. Heel raar allemaal. Het lijkt wel of het zo hoort….oh, er is een BN-er dood…hup meteen condoleanceregisters openen of websites waar je je boodschapje kunt achterlaten. Stille tochten…ook zoiets populairs. Als je ze allemaal wilt bijwonen, dan heb je er een dagtaak aan. En dan nog die stomme staande applauzen voor zelfs heel middelmatige voorstellingen. Je gaat nog bijzonder worden als niets van dit alles je ten deel valt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s