Oproep

In navolging van dit logje ga ik nu een oproep doen. Zaterdag 8 29 september (datum kan nog over worden gecorrespondeerd) een bloggers bijeenkomst in Amsterdam. Een hapje een drankje en zoals Anna-Maria voorstelde eventueel een workshop web 2.0 of Twitter. Misschien heeft u zelf nog goede ideexc3xabn? Ik ben snel ergens voor te porren.

De vraag is alleen, bent u dat ook? Laat hieronder even weten of we op u kunnen rekenen.. Hoe meer zielen hoe meer vreugd tenslotte.

Advertentie

23 gedachten over “Oproep

 1. Na hectisch telefonisch overleg mijnerzijds is de meet&greet verschoven naar zaterdag 29 september.
  @ Hermien, u zijt wellecome..:o)

  @ Aad, daar kan ik dus ook naar uitkijken,

 2. Nou..Wil ik jullie allemaal wel zien?Willen jullie mij wel zien? Wie weet hoeveel illusies er verstoort worden, loggen niet boeiend meer. Ik ben bijna uitgedacht.

 3. @ Zij, meedoen is geheel vrijwillig. Ik zou het leuk vinden je eens te zien, maar ik begrijp ook best dat er mensen zijn die daar geen behoefte aan hebben. Illusies kunnen alleen maar verstoord worden als je die al heb gemaakt.

 4. Ja leuk zeg!!!!!!!!!!
  Vooral die Kroeg 🙂
  En ik ga echt weer vaker proberen te bloggen en niet op Hyves….. ow ik ben gewoon druk zeg met IRL en dat is soms echt niet leuk 😉

 5. Ik heb in ieder geval mijn agenda weer aangepast zodat ik niet per ongeluk iets anders op die dag afspreek. Of het me lukt met vervoer is nog even afwachten maar in principe wil ik mijn gezicht wel even laten zien.

 6. ok!!! heb ook een megagoed idee, tapas eten bij kelderhof in de langeleidse of korteleidse daar wil ik vanaf zijn. heerlijk, goedkoop en ze hebben een aparte ruimte met een grote tafel waar we ongestoord kunnen weblogbrallen!
  groet
  Plien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s