Opruiming

In elk kantoor is er een vaste plek voor de dingen die je tijdens je dagelijkse bezigheden nodig hebt. Volgens mijn bescheiden mening werkt dat ook gewoon het lekkerst. Zo staat hier de pc altijd op dezelfde plek, net als de PC die we voor onze DVD en video bewerkingen gebruiken. De telefooncentrale verschuift hooguit als de huishoudelijke dienst er een lapje onderdoor halen wil. Fax, antwoordapparaat, ordners, altijd op dezelfde plak te vinden. ‘Ordnung muss sein’ is zo gek nog niet. En tochxe2x80xa6een keer per jaar moet de rest van dit kantoor dringend op de schop. Te beginnen met het laatje links van mij. Normaal de plek voor pennen, paperclips, markeerstiften en nietjes. Nu haal ik er theezakjes, rondjes van schuimrubber, postelastiek (van die enorme joekels), kerststerretjes en jawelxe2x80xa6suikerklontjes uit.

Het ruimt pas echt lekker op als je collega’s al op vakantie zijn

Advertentie

6 gedachten over “Opruiming

  1. Noe effe vanoet ’t werk..Doe mxc3xb3sj ins weete wiej mien linkerlaa oetzuut hiej.Zegelkes van JanLinders,completapoeder,Panadol..etc..txc3xb6sje mien penne..bahbah..ich mxc3xb3t auch opruime.Marloes, ich gaon aaf en toe op dien site…zoo mer…mer det witse..bxc3xb6n ooit op dien site terech gekxc3xb3mme..leuk xc3xb3m te laeze wiej ein anger Sarah (laeftiedgenoot) hxc3xa4xc3xb6r laeve leidt.
    Groete van Det oet Melick diej in ziekehoes in Remunj wirkt.

  2. Ik was ook altijd degene die (bij gebrek aan kinderen en dus niet gedwongen in een beperkte periode met vakantie te gaan) in de zomervakantie op kantoor het fort mocht bewaken. En ook ik wilde dan nog wel eens alle laden op zijn kop gooien. En kwam daarbij ook geregeld suikerklontjes tegen, terwijl ik de koffie zwart en zonder suiker drink (meestal een gevolg van vervanging van de koffiebaas of automatisme tgv haast bij de vaste die het de meeste keren wel goed deed en de suiker achterwege liet)

  3. @ Det, sjun diech werm hei tse ziexc3xab. Noen wees ich al miexc3xab van diech dan du denks. Kxc3xb3m mar ens jet dxc3xb6kser errum, dat is xc3xb3ch jxc3xb3d vur mie plat.

  4. Moet opeeens denken aan de wijze woorden van ene A. Einstein: ‘Als een rommelig bureau staat voor een rommelige geest, waar staat een leeg bureau dan voor…?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s