Uitvoering

Voor het eerst in al de jaren dat ze les krijgt mochten wij vandaag bij een uitvoering aanwezig zijn. Het merendeel van de leerlingen waren al aardig op leeftijd en hun repertoire bestond dan ook voornamelijk uit klassieke stukken. Niet allemaal loepzuiver en sommige slecht te verstaan, maar ze zongen allemaal met heel veel plezier en dat was duidelijk te zien.

Onze dochter, zong niet alleen maar bespeelde ook zelf de piano. Als ik u nu vertel dat ze nog nooit pianoles gehad heeft, en maar een minuscuul foutje maakte dan begrijpt u hoe ongelooflijk trots ik op haar ben. Helaas ben ik niet in het bezit van beeld en of geluidsmateriaal van vanmiddag,maar op het bijgevoegde filmpje kunt horen wat voor kwaliteiten ze heeft, ook al zijn deze opnamen niet optimaal.

Advertentie

11 gedachten over “Uitvoering

  1. Jeetje Marloes je hebt alle reden om trots te zijn wat een kanjer is je dochter en een dijk van een stem ik hoop dat ze er verder mee komt oftewel dat bereikt wat ze ermee wil bereiken gaaf hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s