Hairspray

Om 07.50 uur overeind schieten als je om 08.25 uur de deur uitmoet is niet echt ontspannen wakker worden. In een sneltrein vaart naar beneden, hond voeren, brood smeren en oja, de hond moet nog een pil. Haastig probeer je zoxe2x80x99n ding in 4 stukjes te breken. Een en 1/4 pil per keer, wie bedenkt zoiets? Stukjes vliegen het heel aanrecht over en als je even later automatisch de leverworst van je vingers likt zit daar een vreemd smaakje aan. Proest,bleugh, bah, spoel spoel. Even later wordt je opgehouden door een opa in een oubollige Japanner die te hard rijdt om jou nog net over te laten steken maar te zachtjes om je de bus die aan de overkant klaarstaat te laten halen. Dit wordt vast weer zoxe2x80x99n dag dat alles net niet lukken gaat. Op weg naar de post valt mijn blik op en weerspiegelende ruit. Ik zie een vermoeide vrouw met een bijzonder onaantrekkelijk warrig hoofd voorbij lopen. xe2x80x9cDie moet nodig naar de kapperxe2x80x9d denk ik nog xe2x80x9cDaar helpt zelfs geen hairspray meerxe2x80x9d tot ik me realiseer.xe2x80x9dShit, dat ben ik.xe2x80x9d

Nee, u krijgt geen foto!

Advertentie

9 gedachten over “Hairspray

 1. Oh, gut, hoe herkenbaar. Ik heb me vroeger niet vaak verslapen, maar als ik het dan toch een keertje voor elkaar kreeg….

  En natuurlijk kom je behalve een spiegelende ruit vanalles tegen wat je nog net iets later maakt…

  In ieder geval ben je wel gelijk wakker!!!

 2. Hello Gunfighter, I stumbled into your corner while sufting through MyBlogLogs. I found some pretty amazing logs that way. Thanks for the visit and for taking the trouble to write in my language.

 3. Inderdaad, je wenst je een beter begin. Wel kinderachtig, dat je geen foto laat zien van de hairspray, die je gebruikt. Maar is de rest van de dag nog redelijk verlopen?

 4. Ja Marloes uit het leven gegrepen, ik ben gelukkig een ochtendmens dus altijd al voor de wekker wakker oftewel met de kippen van stok hahaha En ja dat bevrodert je humor ook niet echt als je verslaapt. Nou fijn weekend gewenst voor jullie.

 5. Arme Marloes!
  Oh, ik haat het wanneer ik me verslaap, heb er ook de hele dag last van! Gelukkig gebeurt het me zelden maar toch!
  Echt geen foto??? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s