Hyves

Op zoek naar de Hyves pagina die ik ooit in een vlaag van volledige verstandsverbijstering heb geopend, blijken er heel wat dingen verandert. Zo ook de fotoxe2x80x99s die mijn nichtjes open en bloot ten toon spreiden. Klik, de oudste dochter van mijn jongste zus, klikkerdeklik en daar zit ik dan oog in oog met mijn zus en haar twee dochters.

Wij stammen duidelijk allemaal van dezelfde xe2x80x98beautyxe2x80x99af, om van de xe2x80x98brainsxe2x80x99 nog maar te zwijgen

Advertentie

5 gedachten over “Hyves

  1. Hyves wordt pas leuk als je oude vrienden terugvindt.

    Ik las gisteren een artikel dat politiemensen meer moeten uitkijken wat ze op hyves neerknallen. Ivm foto’s e.d zijn ze chantabel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s