Afsluiting

Natuurlijk bleef het droog tot xe2x80xa6 het moment dat de picknick plaats zou moeten gaan vinden. Pientere mannen met een vooruitziende blik hadden plastic zeilen en een grote hoeveelheid touw meegezeuld. De plek tussen enkele reusachtige bomen werd binnen de kortste keren omgetoverd tot een overdekte plek waar het prima toeven was, zolang je niet te dicht bij de rand in de buurt kwam. Het geprop op enkele vierkante meters was in ieder geval heel goed voor het saamhorigheids gevoel.

Het eten was buitengewoon goed en de drank, al dan niet alcoholisch vloeide rijkelijk. Op het moment dat de zon zijn weg naar beneden weer hervond werden de strandballen opgeblazen en ontstond er een gigantisch parkvolleybal toernooi zonder regels maar met een geweldige hoeveelheid plezier. Er was ruimte om nieuwe toekomstplannen te bespreken, om hier en daar stil te staan bij, al dan niet overhaast,genomen beslissingen. Kortom, persoonlijk gesprekken die voor een goed verstaander met een half oor te beluisteren waren. Het was laat toen we de laatste kratten met een goed gevoel in buik en hoofd inpakten. Een perfecte afsluiting van een roerig jaar.
Een actie
die het predicaat xe2x80x9cSchot in de roosxe2x80x9d verdient.

Advertentie

3 gedachten over “Afsluiting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s