Opties

xe2x80x9cZoals ik het zie, zijn er 4 optiesxe2x80x9d zegt hij. De manier waarop hij begint, maakt dat ik mijn neus uit de krant haal en even rechtop ga zitten. Aandacht is gewenst. xe2x80x9cNummer een, je maakt alleen gebruik van de auto, dat wil zeggen, ik breng en haal je. Nummer twee je gaat heen met de bus en ik haal je op. Nummer drie, heen en weer met de bus en tenslotte nummer vier, je neemt de fiets. Persoonlijk ben ik het meeste voor een van de opties waar de auto in verwerkt is, maar ik laat het helemaal aan jou overxe2x80x9d

Al bijna 23 jaar getrouwd en nog steeds moet ik lachen om zijn slap geouwehoer.

NB Optie vijf is hij  voor het gemak vergeten. Ik ga niet naar de End of Season, maar blijf lekker thuis. Alhoewel, dat is eigenlijk helemaal geen optie.

Advertentie

5 gedachten over “Opties

  1. @ Rob, nee, onderhandelen is geen optie..:o)

    @ Xiwel, ik neem de (trolley) bus heen en hij haalt me maar lekker op. Met de fiets ’s nachts in mijn eentje van Noord naar Zuid is ook geen optie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s