8 gedachten over “Blokken

  1. Hi Marloes! I knew this one was perfect for you. Not only is it really nasty for a moederhart (for a vaderhart, too), but it’s Dutch (well, Flamish) too! I’m really proud to find one of my articles mentioned in your blog!

  2. Met achteraf goedmaken kun je dit soort filmpjes niet goed praten! En dan te bedenken dat er meerdere filmpjes gemaakt zijn. Bah! Ik vind het zielig en zinloos! Dat je je kinderen voor zo’n doel ‘leent’ snap ik echt niet. Maakt geld dan alles goed?

    En ik vind het een slecht reclamebureau die dit verzonnen heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s