Energie

Ze straalt, niet alleen haar gezicht, haar hele lijf is omgeven door een aura waar de vonken vanaf spatten. In slechts een paar maanden tijd heeft ze een complete metamorfose ondergaan. Onherkenbaar en toch zo eigen.

Nog maar zo kort geleden, lijkt het, dat ze zich serieus en vol overgave op haar studie stortte. Haar blik gericht op de toekomst, de weg naar het einddoel uitgestippeld. Hindernissen werden uit de weg geruimd, geen oog voor andere dingen. Bijna arrogant haar benadering van de andere sekse, ongenaakbaar, hautain. Een eenling in een wereld die alleen voor haar leek gemaakt. Altijd te vinden met haar neus in de boeken of urenlang typend achter haar pc. Werkstukken die ingeleverd moesten worden, boeken besproken. Determinatie haar drijfveer. Totdatxe2x80xa6.ze hem tegenkwam

Nu is plotsklaps het meisje veranderd in een jonge vrouw. Kwam het woord seks vroeger niet in haar woordenboek voor, was ze zelfs af en toe te preuts voor woorden, nu moet ik afremmen in de hoeveelheid informatie die ze plotsklaps met mij delen wil. Haar wereld heeft een draai van 360 graden gemaakt. Het duizelt haar

De manier waarop ze naar hem kijkt spreekt boekdelen. Nog steeds is haar studie belangrijk, maar hij heeft momenteel de toppositie ingenomen. Vertederend om te zien hoe hun prille geluk zich ontwikkeld. Vertederend ook zijn blik als hij naar haar kijkt. Hand in hand op de bank, geen moment zonder contact. Zo verliefd en alleen oog voor elkaar. De energie die ze samen uitstralen verlicht onze woonkamer.

Het WoW thema van deze week werd geleverd door het Meisje van de Slijterij.

Advertentie

14 gedachten over “Energie

  1. @ Jackles, ik heb hetzelfde bij jou. Ik ken niemand die zo’n geweldige fantasie heeft als jij en daar dan ook nog eens zulke fraaie verhalen mee schrijven kan.

  2. Leuk zeg. Een hele ontwikkeling maakt het meisje door. Lijkt me wel moeilijk af en toe voor de hoofdpersoon, toch een kwestie van loslaten en groter groeien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s