S.O.S

Heel even dacht ik dat we het goed voor elkaar hadden. Op korte termijn een picknick georganiseerd zodat we (kantoorpersoneel) op zijn minst op een fatsoenlijke manier afscheid zouden kunnen nemen van hen die ons verlaten. Helaas blijkt het toch niet helemaal zo eenvoudig te zijn. Nu ben ik dus op zoek naar een sponsor die nog voor a.s. maandag een deel van onze kosten voor zijn /haar rekening zou willen nemen. Eeuwige roem is het maximaal haalbare en mijn oneindige dankbaarheid natuurlijk. Dat spreekt vanzelf.

Advertentie

10 gedachten over “S.O.S

 1. Ja Loes ik weet er alles van (reunie Regina)en toch leuk om te doen he?
  Ik wens je succes met de sponsoring heb je wel ideeen?
  Ben benieuwd.

 2. Ja Loes ik weet er alles van (reunie Regina)en toch leuk om te doen he?
  Ik wens je succes met de sponsoring heb je wel ideeen?
  Ben benieuwd.

 3. misschien kunnen de blijvers, iets meenemen? Een Amerikaanse picknick? Misschien wil de Baas sponsoren? Is er misschien een fooienpot. Een personeelspot?

 4. @ Wieneke, omdat we het eigenijk als OR hadden willen aanbieden aan de medewerkers, maar als we geen budget krijgen kan dat niet meer. Ik besef best dat hier geen sponsor voor te vinden is, maar ik dacht dat het een poging waard was

 5. Wieneke heeft gelijk. Waarom moet aan zoiets een sponsor te pas komen die (op liefst milde wijze) in de bus blaast?
  Wij deden het vroeger zo: iedereen — of elk koppel — brengt een eenvoudige spijze mede, bijvoorbeeld een gerookte-makreelfilet, dito zalm, dito kip, een onsje rosbief, een eindje plokworst; of leeft zijn fantasie uit op een salade van rijst, pasta en wat dies meer zij; of maakt van oudbakken witbrood een overheerlijke ‘panzanella’ xc3 la Sofia Loren.
  Voorts: iedereen — elk koppel — voert iets onder het kurkje aan; als iemand die de beste jaren zijns levens in wijnlanden heeft doorgebracht, kan ik de verzekering geven dat tegenwoordig in elke supermarkt voor 4 xc3 5 xe2x82xac een zeer drinkbare wijn te krijgen is.
  Zo wordt niemand op kosten gejaagd en is er toch volop te eten en te drinken.
  Sponsoring? Kom aan, meid, doe het xc3 la Henk en laat de picknick vooral doorgaan. Ik wens je club en jou in het bijzonder een heel prettig ‘dxc3xa9jeuner sur l’herbe’.

 6. Waarom krijg je geen budget? Na een begroting te hebben ingediend kunnen ze toch hooguit zeggen dat het goedkoper moet? En al die andere bovenstaande ideeen vind ik ook prima, laat ieder zijn steentje bijdragen.
  ’t Is bijna maandag, heb je ’t nu voor elkaar gekregen en hoe?

 7. Ten eerste waren we door alle consternatie een beetje vergeten dat we ook nog een budget nodig hadden en de begroting was nog niet uitgewerkt. Soms heb je ook als OR lid maar twee handen en een hoofd.
  Inmiddels heeft de directie de helft van het benodigde bedrag toegezegt en de rest wordt door de deelnemers zelf opgehoest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s