U vraagt, ik draai

Het is duidelijk, Joan Baez heeft de meeste stemmen gekregen en ik kan dat volkomen begrijpen. Bij YouTube vond ik onderstaand filmpje en als u nu weet dat dit in xe2x80x9894 is opgenomen dan blijkt ook dat haar stem niets in kracht heeft ingeboet.Hij is rijper, voller geworden en wat mij betreft zelfs mooier.

Voor de liefhebbers laat ik hier toch ook even de mp3 achter, rechtsklikken en ‘opslaan als’ a.u.b. De poll gaat helemaal op de schop dit keer. De meeste hebben hun kans nu wel gehad. Tijd voor vernieuwing dus.

Advertentie

10 gedachten over “U vraagt, ik draai

  1. Haha, ik heb ook op Otis gestemd. Zeker met dit mooie weer is dat het nummer waar ik intens van kan genieten. Bij voorkeur ’s ochtends op mijn balkonnetje met een lekker bakje koffie in het zonnetje. Denk dat ik hem snel maar even ga opzetten, die Otis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s