Lachen

Meer dan een uur heb ik met mijn mond wagenwijd open op de tandartsstoel gelegen. Na 10 minuten bleek het gebruik van een verdoving toch raadzamer omdat ik ondertussen al meerdere malen bijna het plafond had geraakt. Spuitje links, spuitje rechts en hakken maar.

Nu, uren later, komt pas langzaam het gevoel in mijn lippen terug en lijken mijn kaken permanent verkrampt te zijn. Gelukkig heb ik dan een dochter die me het volgende smsxe2x80x99je stuurt: xe2x80x98Aangezien ik morgen thuis kom, kunnen jullie wel even een doos tampons voor mij halenxe2x80x99

Mijn antwoord : ik zal het aan je vader doorgeven.

Daar knapt een mens meteen weer een beetje van op, een beetje zei ik he?

Advertentie

5 gedachten over “Lachen

  1. Leuk hxc3xa8 zo’n verdoving. Vooral als je gaat proberen iets te drinken voordat het leven weer volledig in de lippen is teruggekeerd: je hebt gegarandeert de lachers op je hand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s