Feest!

Lot1

Dit weekend viert het meisje met die mooie lange vlechten haar 60ste verjaardag. De plek waar wij morgen samen komen heeft voor ons allemaal iets heel speciaals. Katwijk aan Zee, de plaats waar wij menige zomer onze dagen sleten, maakt opnieuw een invasie van Limburgers mee. De laatste keer dat wij in dit hotel samenkwamen was om de 80ste verjaardag van onze moeder te vieren. Dat was ook de laatste keer dat wij compleet waren. Inmiddels zijn onze moeder en zwager overleden, is onze jongste broer aan vrouw nummer drie bezig en heeft onze oudste nicht haar eerste kind. Al dat en die verjaardag zijn natuurlijk genoeg redenen om weer eens ouderwets samen te scholen.

Maandag hoop ik jullie met geweldige momenten te kunnen vermaken. Jammer dat ik de geur van de zee niet mee naar huis nemen kan.

Advertentie

8 gedachten over “Feest!

  1. Nou meisje, van harte gefeliciteerd. Ik hoop, dat je met de hele familie veel pret zult hebben aan zee. Komen de “afgedankte” schoonzussen ook nog?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s