Doe het zelf

Eigenlijk wist ik het al op het moment dat ik toestemde om mee te gaan. Dit wordt weer zoxe2x80x99n verhaal zonder einde.xe2x80x9d Even naar vloerbedekking kijken want de overloop heeft dringend nieuwe bekleding nodigxe2x80x9d ontaard in winkel in, winkel uit tot we bij de Praxis belanden. Daar is de man helemaal in zijn xe2x80x9cIk doe het zelfxe2x80x9d walhalla. Stopjes die als pootjes voor een badkamerkastje moeten gaan dienen. Plat, met hout, met chroom of toch alleen maar rubber? Een nieuw mini busje beits, eiken of toch liever beuken? Om over de juiste kwast maar te zwijgen. xe2x80x9cKijk jij nou maar even naar een wc rol houder.xe2x80x9d zegt hij omdat mijn gedraai hem duidelijk begint te irriteren. Binnen twee seconden ben ik terug met een prachtig exemplaar van chroom. Stevig en met 5 jaar garantie. Als we eindelijk bij de kassa aanschuiven blijkt mijn artikel duidelijk het duurste te zijn. De man zucht alleen.

Advertentie

8 gedachten over “Doe het zelf

  1. Nou ja je hebt in ieder geval dat je vijf jaar onbezorgd aan het papier kunt trekken hahahaha Wat zullen jullie met plezier in dat kamertje vertoefen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s